Ev / Listeler / 2017 Yılından 7 Tane Film Önerisi
Valorant names

2017 Yılından 7 Tane Film Önerisi

Bu yıl sinemalara çok güzel filmler geldi. Evinde oturup izlemek isteyenler için 7 tanesini ayırıp liste yapalım dedik. Şimdiden iyi seyirler.

Filmleri spoiler vermeden, en basit halleriyle anlatmaya çalışacağım. Fakat zevkime güvenmenizi tavsiye ediyorum, değerli vaktiniz boşa gitmeyecektir bu filmleri izlediğinizde. Yine de eksik bıraktığım, unuttuğum bir film varsa yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz. Belki ben de izlememiş olabilirim, bana da yardımcı olmuş olursunuz.

Shot Caller

Filmin başrol oyuncusu Game of Thrones’da Jaime Lannister olarak yer alan Nikolaj Coster-Waldau. Film hapishane hayatını ve çete mantığını Siyahilerin gözünden izlememiz alışkanlığını yıkmış ve olaya biraz da Beyazların gözünden bakmamızı sağlamış. Filmin IMDB’si 7,4 ve gerçekten etkileyici sahneleri bulunuyor.

Arrival

Film 2016 yılının sonlarında yayınlandı fakat listeye koymak istedim. Gerçekten çok başarılı bir yapımdı, izlemeden ölünmemesi gereken cinsten hani. Eğer vaktiniz bolsa bu filme de bir şans tanıyabilirsiniz, gerçi bol değilse de bu filme özel vakit ayrılabilir bence. Filmin IMDB puanı 8.0 bu arada.

 

What Happened To Monday

Aslında bu filmi size Vizyon önerileri yaparken de tavsiye etmiştim. Film senaryo açısından çok farklı hisler barındırıyor ve güzel bir bilim kurgu filmi. Ne söylesek spoiler olacak, siz en güzeli izleyin bu filmi. Film 6,9 IMDB puanına sahip.

Logan

Yani ne söylenebilir ki? Benim gözlerimi doldurmayı başarmıştı. Bir süper kahraman filminden çok, aksiyonu ve aileyi çok iyi işleyen bir film olarak bakmak gerekiyor bana kalırsa bu filme. Çekimlerde animasyon kullanımı yok denecek kadar az, bu da bir artı olarak göze çarpıyor. Zaten IMDB’de de 8,2 puan alarak kendini göstermiş.

King Arthur: Legend of the Sword

Aslında bir Guy Ritchie filmi diyerek açıklamayı bitirebilirdik. Bana kalırsa Sherlock Holmes serisinin altında kalan bir filmdi fakat yine de zaman kaybı değil ve izledikten sonra çok da pişman olmuyorsunuz. Bir şans tanımaktan zarar gelmez. Filmin IMDB puan 6.9 diyelim son olarak.

Wonder Woman

Bence biraz abartıldı ama yine de DC‘nin kendisini toplamaya başladığı film olduğu için güzel filmler arasında sayabiliyorum. Ayrıca Gal Gadot‘u izlerken yaşayacağınız “Bu ne tatliş bir şeymiş böyle” hissi de güzel artı noktalardan. Film 7,6 IMDB puanına sahip.

Dunkirk

Christopher Nolan‘ın son filmi Dunkirk de bu senenin en güzel filmlerinden birisiydi. Neredeyse konuşma dahi olmadan bir savaştan kaçış senaryosu işlenmiş. Gayet anlamlı ve güzel çekimlere sahip bir filmdi. Bu filmi de kaçırmamanızı tavsiye ediyorum. Zaten IMDB açısından listenin devi de yine bu film, 8.3 almış, daha ne yapsın?

Bonus: The Founder

Film 2016 yılının yazında yayınlandı ama izlenmesi gereken bir film olduğu için listeye koyma ihtiyacı duydum, bonusu çok görmeyin bu arkadaşa. En basit haliyle McDonald’s zincirinin kuruluşunu anlatıyor. Filmin güzel yanıysa objektif davranmış olması ve belgesel anlatımından kaçınması. McDonald’s şuan Dünya’nın en büyük şirketleri arasında ve 2 Milyon insan bu şirket altında çalışıyor. Peki şirket bu boyutlara nasıl ulaştı? Film işte bunun cevabını veriyor. Filmin IMDB puanı 7,2.

 

Hakkında Eran "AramdaJungle" Küçük

Buralarda bir şeyler yazıp çiziyor, Oyungg'de yönetici olarak yer alıyor, bir de Marmara Üniversitesinde Radyo, Televizyon ve Sinema okuyor. Öyle pek farklı bir yanı yok, 22 yaşında.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.