Ev / Haberler / 2018 Tomb Raider Filminin Devamı Geliyor!
Valorant names

2018 Tomb Raider Filminin Devamı Geliyor!

16 Mart 2018 tarihinde Alicia Vikander’ın başrolüyle vizyonlara giren Tomb Raider, ünlü oyuncunun tekrar Lara Croft rolünü almasıyla geri dönüyor. MGM ve Warner Bros’un yaptığı açıklamaya göre de bu projenin senaristliği için Ateş Serbest filmiyle bilinen Amy Jump seçildi.

Henüz önceki filmi izlememişseniz ve buna değip değmeyeceğini öğrenmek isterseniz, ilk olarak yaptığımız bu incelemeyi okuyabilirsiniz.

İlk filmin -ve ayrıca Bohemian Rhapsody‘nin- yapımcısı Graham King gibi Elizabeth Cantillon da ikinci filmin projesinde bir kez daha yer alacak fakat yönetmen hakkında henüz bir haber yok.

Önceki film, 2013 Tomb Raider oyununun senaryosunu takip ederek sonunda bir devam filmi için açık kapı bırakmıştı. Fakat ikinci filmin hangi senaryoyu takip edeceği henüz bilinmiyor. Senaryonun 2015 ve 2018 çıkışlı son oyunları takip edebileceği gibi bambaşka bir senaryonun yazılması da mümkün olabilir.

İlk film istediği başarıyı pek de yakalayamamıştı, ayrıca yakın zamanda Vikander‘ın bu projeye geri dönmek istemediği hakkında bazı dedikodular da dönmüyor değildi. Buna rağmen senarist Amy Jump‘ın projede adının geçmesi ünlü oyuncuyu heyecanlandırmış gibi.

Bu haberin üstüne Shadow of the Tomb Raider‘ın yapımcısından da bazı haberlerin olduğunu söylemezsek olmaz. Jonathan Dahan‘ın “Sonrasında ne olacağını söyleyemeyiz fakat Tomb Raider serisiyle ilgili daha fazla şey görmezsek fazlasıyla şaşırırım.” sözüyle muhtemelen serinin henüz bitmediği tahminine varabiliriz.

Dizi, sinema ve oyun dünyasındaki tüm gelişmelerden haberdar olmak için Instagram ve Twitter üzerinden bizleri takip edebilirsiniz.

Hakkında Dilara Yıldırım

6 yaşından beri ailesi sayesinde video oyunlarıyla iç içe büyümüş, şimdi de 17 yaşına gelmiş fakat hala oyun dünyasına olan bağlılığını korumuş, basit hayalleri olan basit bir öğrenciyim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.