Ev / Blog / Need For Speed Payback Derelict Rehberi!
Valorant names

Need For Speed Payback Derelict Rehberi!

Öncelikle hepinize merhaba sevgili oyungg.com okurları. Bir süre önce yayınladığımız Need For Speed Payback yazısında derelictlerden bahsetmiştik. Nedir bu derelictler? Ne işe yarar? Ne kadar mantıklı? Zeki Müren de bizi görecek mi? gibi sorularınız için buyurun sizi bir alt paragrafa alalım. Ama bizden uyarması, BU YAZI SPOILER İÇERİR!!!

Nedir bu derelictler?

Öncelikle oyunun çıkışındaki slogana bir bakalım. “Scrap, stock, supercar” yani “hurda, stok, süperaraba”. Tabii ki de bu slogan boşa değil. Bu sloganın sebebi yazımıza da konu olan derelictler.

Şimdi olayın temeli şu. Sokak liglerini bitirdiğiniz zaman, ilk 5 ligin patronları, yüzleşmenizden sonra size bir araba döküntüsü olduğunu, potansiyel gördüklerini söylüyorlar. İnceleme yazımızda da belirttiğimiz gibi bu arabaların şasisi yer seviyesinde bulunabiliyor. Fakat şanzıman, motor, tampon gibi parçalar için uçmalı, zıplamalı, bazen de coşmalısınız. Haritanın her yerine dağılmış 5 derelict, ve 5 parçası ile toplamda 25 kere yapıyorsunuz bunu.

Ne işe yarar?

Derelictler sadece basit arabalar değil. Size, mümkün olabilecek en düşük seviyede (100-101) gelen derelictler, siz arabanızı 300 level yapana kadar, galeriden aldığınız herhangi bir arabadan farksız. Fakat bütün olay araba 300 level olduktan sonra başlıyor. İstediğiniz derelict’i istediğiniz sınıftaki bir arabaya çevirebilirsiniz. Drag, Drift, Runner, Offroad, Race. Tamamen sizin elinizde. Yine de her arabanın super build’i aynı değil. Farklı bir sınıf seçerseniz “Ben daha farklı bişey bekliyordum”, “Bunu kendim de yapabilirdim ki!” gibi söylemlerde bulunabilirsiniz, yapmayın. Taklaya gelmemeniz için aşağıda verdiğim listeye bi göz atın, sorumluluk kabul etmiyorum.

VW Beetle: Off-Road
Datsun 240: Drag
Ford Mustang: Drag
Chevy C-10: Off-Road
Chevy Bel-Air: Off-Road

Sadece bu listedeki gibi yaparsanız, aracınıza özel modifiye parçalarıyla bir super build yapabilirsiniz. Super buildlere özel modifiye parçaları, geliştirmeden sonra parça modifiyesi kısmında bulabilirsiniz.

Hangi sınıf olacağına karar verdiğinizde ise, araba size paslı bir halde, yolda gidebilecek şekilde, seçtiğiniz sınıfta sunuluyor. “İyi güzel ama, BU ŞEY PASLI!” dediğinizi duyar gibiyim. Görsel modifiye menüsünden aracınızı stok hale çevirebilir, veya hiç uğraşmadan direkt olarak modifiyenize başlayabilirsiniz. Şahsen benim tercihim paraya kıyıp ilk olarak stok hale getirip, boyayıp, daha sonra modifiye etmek ama siz ne isterseniz onu yapabilirsiniz. “Eee, ben bunların hepsini yaptım, ne oldu şimdi?” diyorsanız eğer, bu arabalar ile multiplayer yarışlarda herkesin gözünün sizin üstünüzde olmasını sağlayabilirsiniz!

Ne kadar mantıklı?

Açıkçası, bir araba parçasını bulmak hiç de kolay değil. Size sadece bölgeden, parçanın yakınındaki bir yapı fotoğrafı ve bölgenin kabataslak çizildiği küçük bir kağıt parçası (onları çizen kör olmuştur herhalde yetenek sıfır) veriliyor. Eğer ki siz “Ben bulurum, uçarım kaçarım coşarım, parçamı toplar, arabamı alırım” diyorsanız, buyurun sizi oyuna alalım. Ama her şey bu kadar basit değil. Gerçekten, yani bir arabayı sadece 300 level yapmak bile saatler alıyor. Onlarca, belki yüzlerce yarış yapmalı, ve şaheserinizi bitirmek amacı ile en sonuna kadar ilerlemelisiniz. Kabul ediyorsanız tebrikler, benden daha sabırlı çıktınız. Oyunu çıkış tarihinden beri oynuyorum ve hala bir super build tamamlayamadım. Onunla uğraşmaktansa, yakın zamanda yazacağım “Need For Speed Payback Hızlı Para Kazanma Rehberi” ile 10dk da 100.000 bank biriktirip, kendime bi Nissan GT-R alırım daha iyidir diye düşündüm hep. Tabii ki seçim size kalmış.

Yakın zamanda bir Need For Speed Payback yazısı daha geliyor, en büyük derdimiz parayı vuracağız en sonunda arkadaşlar! Beklemede kalın!

Hakkında Özay Yıldız

Yarış oyunları hayranı, lise öğrencisi bir petrolhead. Yarış oyunlarını "Ben manuel daha çok seviyorum kardeşim." mottosuyla oynamayı severim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.