Ev / Listeler / Fortnite’taki En Sinir Bozucu Olaylar

Fortnite’taki En Sinir Bozucu Olaylar

Valorant names

Gerek acemi olun, gerekse de oyunda iyice tecrübeli olun, Fortnite oynuyorsanız illaki sinirlerinizi altüst edecek olaylar yaşıyorsunuzdur. Biz de bu olayların bir kısmına ufaktan değinelim dedik, iyi okumalar.

Mimar Sinan ile Savaşmak

Genelde yeni başlayanlar bu durumdan muzdariptir. Siz daha iki merdiveni yan yana getiremezken adam yanınıza Eyfel Kulesi kurduktan sonra siz onu görmeden sizi öldürür, sizin de yapabileceğiniz tek şey ölüyken adamın arkasından sövmek olur. Yapı kurmak önemli, yapı kurmayı öğrenin. Millet tepenizde mühendislik yaparken siz onlara bakmayın.

Silah Bulamadan Ölmek

Bu Fortnite’a özel bir olay değil aslında, herhangi bir battle royale oyununda birçoğumuz yaşamışızdır bunu. Güzel bir loot yapma amacıyla indiğiniz yerden 3’ün 1’ini alarak dönmeniz, onun üzerine de silah bulan biri tarafından öldürülmeniz sizi zamanında çok kızdırdı, biliyoruz.

Yapıyı Yanlış Yere Kurmak

Oyunun en göze batan, ana özelliği olan yapı kurmanın en kötü ve en sinir bozucu yanı, koyacağımız yapının konumunu ayarlayamama problemidir. Hepimiz yaşamışızdır bunu, hiçbir zaman istediğimiz yere denk gelmez o merdiven.

Aradığın Hazine Sandığını Kırmak

Evin içini didik didik lootladıktan sonra son bir sandık kalmıştır ya hani, bulamazsınız onu? Her yeri kırmanıza rağmen hiçbir yerden çıkmaz? İşte o sandığın altına geldikten sonra üstünüzdeki tabakayı kırıp sandığın o güzel sesini duyamamanın verdiği pişmanlığı bilir misiniz? Çoğunuz bilir. Bilenlere geçmiş olsun.

İki Eşya Arasında Kalmak

Fortnite_20180219195332

Oyundaki durumumuzun iyi olduğunun bir göstergesi olsa da bu olay yine de çok sinir bozucu olabiliyor. En sevdiğiniz iki silahı buluyorsunuz fakat envanteriniz sadece bir tanesini almak için uygun. Karar vermenin çok zor olduğu bir durum, herkese kolaylıklar.

 

Hakkında Efe Eren GENÇ

Trabzon'da doğup büyümüş, oyun merakı babasının internet kafesinde başlamış, aranızdan biri. Boğaziçi Üniversitesi'nde Dilbilim okuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.