Ev / Haberler / PUBG’ye Gelecek Olan Karlı Haritadan Yeni Görseller Ortaya Çıktı!

PUBG’ye Gelecek Olan Karlı Haritadan Yeni Görseller Ortaya Çıktı!

Valorant names

Aylar önce PUBG’ye karlı bir haritanın getirileceği duyurulmuş ancak daha sonrasında pek bilgi alamamıştık. Meraklı PUBG oyuncuları oyunun dosyalarında karlı haritadan kuş bakışı görüntülere ulaştılar.

Daha önce Sanhok haritasıyla büyük değişikliklere giden ve oyuna yenilikler getiren ekip Sanhok’dan sonra da boş durmayıp yeni silahlar çıkarmıştı. Her ne kadar hileler yüzünden oyuncular kızsa da gelen yeni silahlar çoğu PUBG oyuncusunu memnun etmiş görünüyor. Sızan 2 görsel de FPS veya TPS bakıştan bir görüntü olmasa da bizlere harita hakkında genel bir fikir veriyor.

Yeni Harita Hakkında Bilinen Detaylar

Haritanın ismi Dihor Otok olacak. Bu haritayla birlikte PUBG’ye ilk kez 6×6 büyüklüğünde bir harita gelecek. Haritanın büyük bir kısmı karla kaplı ve haritanın hemen ortasında bir göl var. Dihor Otok haritası genel olarak diğer haritalara benzese de 6×6 büyüklüğünde olması diğer kendini diğer haritalardan ayıran en büyük özelliği.

 

Haritanın oyuna ne zaman ekleneceği henüz belli değil.

Daha fazla oyun haberi için sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı takipte kalmayı unutmayın, iyi oyunlar!

 

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyorum. Bu nedenle ilerde bu sektörde çalışmak en büyük hayalim. Şu an Oyungg.com'da yazarlık ve sosyal medya editörlüğü yapmaktayım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.