Ev / Haberler / CoD: Infinite Warfare Alacakların Dikkatine
Valorant names

CoD: Infinite Warfare Alacakların Dikkatine

CoD: Infinite Warfare Alacakların Dikkatine

Bu haberi sizlerle paylaşmak istedik çünkü oyunla ilgili sorunların yanı sıra yayınlandığı platformlarla ilgili de bazı sıkıntılar gün yüzüne çıktı geçtiğimiz günlerde, dilerseniz bunlara hızlı hızlı değinelim, sizinde dikkatli olmanızı sağlayalım bu haberle birlikte.

cod infinite warfare

Oyunu Windows Store platformundan almayı düşünen arkadaşlara iki tane kötü haberimiz var, Steam hesabınıza giriş yapmaya başlasanız iyi olur yani şimdiden. İlk kötü haberimiz, oyunu çok oyunculu şekilde oynamak isteyenlere, çünkü Windows Store üzerinden alanlar ile Steam üzerinden alanlar beraber oynayamayacaklar oyunu, bununla birlikte oyunu hem bilgisayarda hemde xBox One platformunda oynamanıza olanak sağlayan Play Anywhere özelliği de Infinite Warfare için geçerli değil, yani oyunu bilgisayarda oynamayı düşünüp de Windows Store üzerinden satın alanlar bayağı yalnız kalacak gibi.

Hakkında Eran "AramdaJungle" Küçük

Buralarda bir şeyler yazıp çiziyor, Oyungg'de yönetici olarak yer alıyor, bir de Marmara Üniversitesinde Radyo, Televizyon ve Sinema okuyor. Öyle pek farklı bir yanı yok, 22 yaşında.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.