Ev / Haberler / e-Spor Haberleri / BLAST Pro Series Los Angeles En İyİ Anlar!

BLAST Pro Series Los Angeles En İyİ Anlar!

Valorant names

Tansiyonu oldukça yüksek geçen bir turnuvanın daha sonuna geldik. Ancak turnuva heyecanını bir daha yaşamak isteyenler için de güzel haberlerimiz var. BLAST Pro Series Los Angeles için en iyi anları içeren bir video paylaşıldı.

Liquid ekibinin şampiyonluk kupasına uzandığı ve dudak uçuklatan ödül havuzundan kocaman bir parçayı cebe indirdiği turnuvanın en iyi anlarını içeren bir kolaj yayınlandı. FaZe ile karşı karşıya gelen bu karşılaşmayı 2-0 galip tamamlayarak şampiyonluk sevinci yaşayan ekip oldu. Son yılların en çok dikkat çeken ve giderek artan bir ivme ile başarılı bir grafik yakalayan takım haklarında söylenenlerin de doğruluğunu kanıtlamış oldu.


 250 bin dolarlık ödül havuzu bulunan turnuvadan galip ayrılarak hem kupayı evlerine götüren hem de ödül havuzundan kocaman bir parça alan takım önümüzdeki sezon başarılarının devamını getirebilecek mi hep birlikte bekleyip göreceğiz. Heyecanın bir an olsun dinmediği turnuvadan ise yepyeni bir video var. Organizasyonun en iyi anlarının bir kolajı HLTV tarafından paylaşıldı. Turnuva heyecanını bir kez daha yaşamak isteyenler için videoyu hemen aşağı bırakıyoruz.

Oyun dünyasındaki tüm gelişmelerden haberdar olmak için Instagram  ve Twitter üzerinden bizleri takip edebilirsiniz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde işler çok değişti. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.