Ev / Listeler / Mount&Blade Sevenlerin Yaşadığı 5 Durum
Valorant names

Mount&Blade Sevenlerin Yaşadığı 5 Durum

Bazı oyunlar vardır ki, hayatınızla bağdaşmış ve sizi şekilden şekile sokmuş. İşte o oyunlardan birisidir Mount&Blade…

MB Warband sevenler için oluşturduğumuz bu listede eksiklerimiz olabilir, fakat yiğidi öldür hakkını yeme. Yaşamayan var mı gerçekten bunları? Yaşamadıysanız, çok oynamamış olabilirsiniz, belki de sizin tarzınız değildir. Fakat bağımlıları var, psikopat gibi hemde! (Sanırım yazar kadromuzun birçoğu buna dahil, pişman da değil.) Neyse lafı uzatmadan sizi listemizle baş başa bırakalım.

1. Hileyle zevkli olmuyor abi.

Hileyi özgürce kullanma şansı verse dahi, bizi hilelerden soğuttu bu oyun. Böylesine tatlı bir oyunda ne gerek var hileye zaten, bırak akışına.

2. Bağlılık çitamızı belirlerken bi dönüp Warband’a bakmakta fayda var.

Yıllardır sıkılmadan oynuyoruz, bazen ara verdiğimiz oluyor tabii ama bu ona bağlılığımızı değiştirmiyor, seviyoruz, sevgi kıyaslarken lazım böyle şeyler mesela.

3. Duygu değişimlerine her zaman hazırız.

Harbi Bannerlord ne zaman geliyor? 2017 denildiğinde sevindik, sonra üzdüler… Co-Op Story ihtimali konuşuldu sevindik, sonra zor dediler. Ha değişmeyen şeylerde var, bekliyoruz…

4. Bizlere çakallık yapmayı da öğretti.

Kralların arkasından kumpaslar mı dersin? Lord kızlarını kaçırmacalar mı yoksa? Toprakları yürütüp başka Krallıklara katılmadık mı?

5. Hedeflediğiniz şeyler sizleri her zaman mutlu etmeyebilir.

Bu hayat dersini nereden öğrendik peki? “Kendi Krallığımı kurup şu haritanın hepsini alacağım.” diyerek çıktığımız yolda, bunu başarınca afallamadık mı hiç? Sevdiğimiz şeyler alındı sanki elimizden.

 

İyisiyle kötüsüyle hayatımızda çok güzel yerler edinmiş bu oyuna ve oyunun yapımcısı Taleworlds ekibine saygımız sonsuz. Hadi çıkartın şu oyunu da bir ömrümüzü de orada yiyelim 😀

Hakkında Eran "AramdaJungle" Küçük

Buralarda bir şeyler yazıp çiziyor, Oyungg'de yönetici olarak yer alıyor, bir de Marmara Üniversitesinde Radyo, Televizyon ve Sinema okuyor. Öyle pek farklı bir yanı yok, 22 yaşında.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.