Ev / Haberler / Gamescom PUBG Invitational’da Ghost İddiası
Valorant names

Gamescom PUBG Invitational’da Ghost İddiası

Almanya’da gerçekleşen ve hala devam eden Gamescom PUBG Invitational Turnuvası Twitch.tv üzerinden twitch.tv/playbattlegrounds adresinde yayınlanmakta. Ancak dün yayın esnasında gözüken bir sahne ghost iddialarının oluşmasına sebep oldu. İsterseniz yazımızda bunu açıklayayım.

Chappie, PUBG turnuvasının yayınlandığı kanalı izlerken

Turnuvada her şey normal bir biçimde ilerlerken C9 takımından C9_Chappie kullanıcı adlı oyuncunun ekranı yayına verildi. Ekrana verildiği sırada bunu farkında olmayan oyuncu aniden ALT+TAB yaparak resmi yayını açıyor ve kendisini görünce anında tekrardan ALT+TAB ile oyuna geçiyor. Çok anlık bir şey olduğu için fark edilmiyor ancak klibini buradan izleyip yorumlayabilirsiniz:

Bu klip C9_Chappie adlı oyuncunun arkada yayını açık bırakması hile yerine geçebilecek kadar vahim ve haksızca bir durum. Bu durum C9_Chappie ve duosunun turnuvadan men edilmesi hatta tüm C9 PUBG takımı oyuncularının ceza almasına yol açabilir.

Turnuvadaki temsilcimiz Bosphorus Team’e bugün oynanacak olan Squadlarda başarılar diliyor, derece kazanmalarını ümit ediyoruz.

Hakkında Yunus Emre Çetin

3 Yorumlar

  1. Dursun akıncı

    gerçekten alakalı olacak: bu doruysa yer yerinden oynar!

  2. Vay namına koduğum hilecileri, bunları dar ağacında sallandıracaksın aslında

  3. Turnuvada bunu açma vcesaretini nereden bulmuş bu herif ya kekoya bak 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.