Ev / Haberler / Yeni Bir Türk Yapımı: Beat The Game
Valorant names

Yeni Bir Türk Yapımı: Beat The Game

Küçükken izlediğimiz Karate Kamil animasyonlarını hatırlar mısınız? Ben şahsen zevkle izlerdim ve eğlenirdim. Zamanında Karate Kamil’i yaratmış olan ve şuan Amerika’da yaşayan Cemre Özkurt geçtiğimiz günlerde yayınladığı Beat The Game ile olumlu yorumları topladı.

“Rüya ile gerçek arasındaki sürreal bir dünyayı keşfe çıkıp, çevredeki objeleri ve müzik parçalarını arayacaksınız. Bulduğunuz her ses sizi başka bir sahneye götürecek ve hikaye bu şekilde gelişecek. Müzik yapımından anlamasanız bile, oyunda topladığınız sesleri ve müzik parçalarını, holografik mikserinizde birleştirip, yeni müzikler yaratabileceksiniz.” diye vadediyor Beat The Game. Macera ve Müzik türlerini birlikte harmanlayarak oyunculara yeni bir deneyim yaşatmayı planlıyor.

Cemre Ozkurt, Activision ve Blizzard gibi büyük şirketlerde karakter sanatçısı olarak çalıştığı için oyun içindeki karakterler son derece kendine özgü ve yaratıcı. Bağımsız bir stüdyo olmalarına rağmen Worm Animations, ayrıca San Fransisco’daki tek Türk oyun şirketi, oyunun gerek müzikleri olsun gerek ara sahneleri olsun çok iyi bir iş çıkarmış. Oyunun tek sıkıntısı oynanma süresinin ve tekrar oynanabilirliğinin düşük olması.

Eğer Beat The Game’i satın almak ve ayrıca Türk oyun sektörüne yardımda bulunmak isterseniz oyunu buradan satın alabilirsiniz. Aşağıdan ise Beat The Game’in Tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Hakkında Kayra Tokgöz

Doğduğundan beri elinden bilgisayarı bırakamış bir insan evladı. Bırakmaya da çok niyeti yok.

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.