Ev / Haberler / The End Is Nigh’ın Switch İçin Çıkış Tarihi Belli Oldu
Valorant names

The End Is Nigh’ın Switch İçin Çıkış Tarihi Belli Oldu

Super Meat Boy ve The Binding of Isaac gibi oyuncuları zorlasa da çok sevilmiş yapımları yaratan Edmund McMillen ve Tyler Glaiel, yeni oyunları The End Is Nigh’ın Nintendo Switch için çıkış tarihini twitter üzerinden duyurdu.

Oyunda bir çok kez öleceğimizi oyun bize en baştan söylüyor.

The End Is Nigh’ın açıklaması, “Eğer bunu okuyorsanız çoktan ölmüşsünüzdür.” diye başlıyor. Oyunun yapımcılarının geçmişine baktığımızda ise oyunlarını zor yaparak oyuncuları delirtmeyi ne kadar sevdiklerini görebiliyoruz. Şöyle devam ediyor açıklama: “Şaka şaka, daha ölmediniz. Ama gelecekte her şey ölür ve bu oyunda tam olarak bununla ilgili“.

The End Is Nigh, bir platform oyunu. Ana karakterimiz ise Dünya’nın sonundan kurtulmuş birkaç varlıktan biri olan Ash adındaki garip yaratık. Oyunda Ash’in kıyamet sonrası dünyadaki maceralarını takip edeceğiz. Ayrıca oyun boyunca bir çok mini oyun ve başarımlar bizi bekliyor olacak.

McMillen, bu yılın başında oyunun PC ve Switch‘e geleceğini açıklamıştı. 12 Temmuz‘da Steam‘deki yerini alan The End Is Nigh, Switch‘e ise 12 Aralık‘ta gelecek. Ayrıca Super Meat Boy Forever da önümüzdeki sene içerisinde Switch için yayınlanacak.

The End Is Nigh’ın Steam mağazasına buradan ulaşabilirsiniz. Eğer Switch üzerinden oynamak istiyorsanız 12 Aralık tarihine kadar beklemeniz gerekiyor. Aşağıdan ise oyunun fragmanını izleyebilirsiniz.

Hakkında Kayra Tokgöz

Doğduğundan beri elinden bilgisayarı bırakamış bir insan evladı. Bırakmaya da çok niyeti yok.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.