Ev / Haberler / Watch Dogs 3 mü Geliyor?

Watch Dogs 3 mü Geliyor?

Valorant names

“This is everything” başlıklı bir tweet, konuşkan bir yapay zeka ve Watch Dogs hesabından gelip paranoyak bir şekilde yorumlanan tweet, Watch Dogs 3’ün geliştirilme aşamasında olduğunu bizlere ufaktan sunuyor gibi. 

Watch Dogs serisinin oyun dünyasında büyük yankı oluşturduğu su götürmez bir gerçek, bunun için de serinin devamının geleceğini hepimiz tahmin edebiliyoruz. Elimizdeki bulgular da serinin üçüncü oyununun geliştirilme aşamasında olduğunu söylememiz için yeterli gibi duruyor. Dilerseniz biraz daha detaylı inceleyelim bu bulguları.

Ubisoft’un 1 Nisan Şakası

Diğerleri kadar bariz olmasa da böyle bir kanıt da var elimizde. Aramızda bu şakayı bilmeyen birçok kişi için şöyle anlatalım olayı: 1 Nisan’da UPlay’de Far Cry 5 ekranını açtığınızda size yönetici paneline erişiminizi sağlıyor gibi duran bir buton çıkıyordu. Bu butona tıklayınca ekranda çıkan fonksiyonlardan biri de “Yayınlanmamış Oyunları Göster” butonuydu fakat bu butona basınca karşımıza yayınlanmamış oyunlardan ziyade tamamen şifreli bir ekran çıkıyordu. Yani burdan speküle edebileceğimiz tek şey, Watch Dogs 3’ün de bu yayınlanmamış oyunlar arasında olabileceğiydi. Gelelim daha sağlam kanıtlara.

Geveze Yapay Zeka Sam

Ubisoft’un kendi mobil uygulamasındaki yapay zekalı sohbet botu Sam’e sorulan “Watch Dogs 3 geliyor mu?” sorusuna Sam’in cevabı “Çok sağlam bir biçimde geliyor” oldu. Şu an kendisinden aynı cevabı alamıyoruz fakat her şey ortada gibi gözüküyor.

+”Watch Dogs 3 gelecek mi?”
-“Kendisi henüz bitmedi fakat denediğim son erken aşama versiyonunda çok sağlamdı. Sizin de denemeniz için sabırsızlanıyorum!”

Watch Dogs’un Resmi Twitter Hesabına Atılıp Silinen Tweet

Bu tweet kesin olarak bir şey belirtmiyor ama bir şeyi belirttiğini varsayarsak ne olduğunu anlamak pek de zor değil gibi, sizce de öyle değil mi?

“Bu, her şey.”

Siz de Watch Dogs 3’ün geleceğini düşünüyor musunuz? Düşünüyorsanız bunu ne kadar istiyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda belirtmekten çekinmeyin, iyi oyunlar!

Hakkında Efe Eren GENÇ

Trabzon'da doğup büyümüş, oyun merakı babasının internet kafesinde başlamış, aranızdan biri. Boğaziçi Üniversitesi'nde Dilbilim okuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.