Ev / Haberler / Middle Earth: Shadow of War Bu Hafta Sonu Ücretsiz Olarak Oynanılabilecek

Middle Earth: Shadow of War Bu Hafta Sonu Ücretsiz Olarak Oynanılabilecek

Valorant names

 Monolith Productions tarafından geliştirilip, Warner Bros tarafından yayınlanan Middle Earth: Shadow of War bu hafta sonu boyunca ücretsiz olacak.

Oyuna ücretsiz sahip olmanız için gereken tek şey Steam hesabı kurmak, başka yapmanız gereken hiçbir şey yok. Oyunu kütüphanenize ekledikten sonra indirip oynayabilirsiniz. Oyunun kampanya süresi bitince tekrardan kütüphanenizden silinecek. Eğer oyunu sevdiyseniz bu hafta sonu %50 indirimli olarak alabilirsiniz.

Ücretsiz Shadow of War

Middle Earth: Shadow of War Açık Dünya RPG‘si olarak Orta Dünya’da geçiyor. Tam olarak Lord of the Rings ve Hobbit olayları arasında geçiyor diyebiliriz. Middle Earth: Shadow of War’un dünyası çok zevkli diyebiliriz. Kötülerle dolu bir dünyada oynuyorsunuz ve karakterinizi hiç anlatılmamış hikayelerin olduğu bir evrene gönderiyorsunuz.

Oyun esnasında filmlerdeki karakterlere rastlayabilirsiniz. Güç yüzüğünüz ile birlikte Orta Dünya’ya adınızı duyuruyorsunuz. Oyunda müttefiklerimiz olduğu gibi Shelob ve Gollum gibi karakterlerle de karşılaşabiliriz. Bunların yanı sıra Olog-hai, Balrog Tar Goroth, Orklar ve Lord Sauron gibi düşmanlarla savaşabiliyoruz.

Haberimizde geçtiği gibi Middle Earth: Shadow of War’a bu hafta sonu ücretsiz sahip olabilirsiniz ancak unutmayın satın almazsanız kütüphanenizden silinecek.

 

Hakkında Zekican Aydın

Zekican Aydın, 17 yaşındayım Oyungg'de Yazar Koordinatörü ve yazarlık yapıyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.