Ev / Haberler / e-Spor Haberleri / 2017 Yükselme Ligi Yaz Mevsimi Kadroları Belli Oldu
Valorant names

2017 Yükselme Ligi Yaz Mevsimi Kadroları Belli Oldu

Bir çok bölgede 2017 Yaz Mevsimi maçlarının başlamasının ardından üzerimizdeki e-Spor özlemi biraz azaldı diyebiliriz. Ancak bu sene belki de ülkemizdeki Şampiyonluk Ligi’nden daha büyük bir mücadeleye tanık olacağımız 2017 Yükselme Ligi Yaz Mevsimi kadroları, yavaş yavaş belli olmaya başladı. Gelin, hep beraber bir göz atalım.

 

Öncelikle hangi takımların mücadele edeceğinden başlayalım:

Beşiktaş (BJK)

Galatasaray Esports (GS)

HWA GAMING (HWA)

OYUNHIZMETLERI E-SPOR KULÜBÜ (OHM)

Royal Bandits e-Sports (RBE)

Victorious Ace (VA)

 

Beşiktaş‘ın kadrosuyla başlayalım. Tamamen farklı bir kadroyla lige başlayacak olan ekip, bu sene çok iddialı. Üst koridora Avrupa’dan tanıdığımız isim Flaxxish‘i getiren ekip, orman ve orta koridor rollerine son zamanlarda çok fazla birlikte oynadıklarına tanık olduğumuz Türk ikili K1ra (yeni ismiyle Closer) ve Türk e-Sporunun efsanelerinden LongB‘yi getirdi. Nişancı rolünde yine Avrupa’dan tanıdığımız genç yetenek Deadly mücadele edecek, üstelik yanında flaş bir transferle: Dumbledoge.

Galatasaray Esports‘un kadrosu henüz belli olmasa da, ekip işe kökten başlayarak öncelikle bir koç transfer etti. Üniversite Turnuvalarından tanıdığımız isim Heisn‘i koç rolüne getiren ekibin kadrosu, ilerleyen zamanlarda kesinleşecek.

 

HWA GAMING‘in kadrosu ise sürprizlerle dolu. panky ve Marshall’ın ayrılmasının ardından üst koridora yetenekli oyuncu Push2Win‘i getiren ekip, ormancı rolünde geçen sezon da kendileri için mücadele eden ormancı Trix‘den vazgeçmedi. Orta koridora ise 2 yeni yıldızla başlayacaklar: Polyokov ve Xico. Takımın destek rolünü tecrübeli oyuncu Revanche’a bırakan ekip, nişancı rolüneyse flaş mı flaş 2 transfer yaptı. Yedek nişancı olarak Bigibang‘i kadrosuna katan ekip, as nişancı olarak ise SuperMassive’in ilk senesinde oynayıp, MSI’da mücadele etmiş, daha sonrasında ise EUCS’de NERV gibi takımlarda oynamış tecrübeli ve yetenekli isim Achuu‘yu transfer etti.

 

OYUNHİZMETLERİ, son derece genç bir kadro kurarak dinamik bir ekip oluşturdu. Üst koridorda Aligân, ormanda Phurion ve orta koridorda Backlund OYUNHİZMETLERİ için mücadele ediyor olacak. Takımın alt koridor ikilisi ise Luger ve Only35.

 

Royal Bandits e-Sports ise biraz daha tecrübeli oyuncuların olduğu bir kadroyla lige başlıyor. Üst koridorda Frox ve Kazewa‘ya şans tanıyan ekip, orman rolüne ise tecrübeli oyuncu Obvious‘u transfer etti. Orta koridorda bir başka tecrübeli isim React mücadele ediyor olacak. Takımın alt koridor ikilisi ise ESTHEEM ve Farfetch.

 

Son olarak, Victorious Ace (eski adıyla FMF) yine iddialı bir kadro kurdu. Üst koridor ve orman rolüne geçtiğimiz sene TŞL’de TEAM AURORA takımından tanıdığımız oyuncular olan Atom ve Taikki‘yi getiren ekip, orta koridora ise renkli oyuncu Avenuee‘yu transfer etti. Nişancı rolüne Sketch‘i transfer eden ekip, geçen sene Galatasaray’da oynayıp yeterli performans gösterememiş, ancak yükselme ligi play-off’larında harika işler başarmış oyuncu Madagger‘ı görevlendirdi.

 

Gerçekten heyecanlı bir sezon bizi bekliyor olacak, mutlaka her maçını izlemeye çalışacağım. Kesinlikle siz e-Spor severlere de izlemenizi öneriyorum, bu maçlar kaçmaz! Umarız hak eden(ler) Şampiyonluk Ligi’ne adlarını yazdırırlar. İyi bir sezon olsun!

Hakkında Sencer Yücel

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.