Ev / Haberler / 76,99 TL Değerindeki Oyun Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu!

76,99 TL Değerindeki Oyun Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu!

Valorant names

Şubat 2017’de piyasaya sürülen ve Ubisoft’un Montreal stüdyosunun ellerinden çıkan For Honor Uplay üzerinde kısa süreliğine ücretsiz oldu. Detaylar ve nasıl sahip olabileceğiniz ise haberimizde.

For Honor Ubisoft tarafından büyük umutlar ile piyasaya sürülmüştü. Ancak oyun beklenen etkiyi yaratmaktan bir hayli uzak kaldı desek yanlış olmaz. Daha önce de çeşitli platformlarda sayısız kez ücretsiz olarak dağıtılan oyun bu kez de Uplay üzerinde bedava oldu.

Grafik kalitesi ve dövüş mekanikleri ile dikkat çeken oyun her ne kadar ortalama üstü bir yapım olarak görülse de oyuncular tarafından pek de istediği popülerliğe layık görülmedi. Oyunu tek başınıza tecrübe edebileceğiniz gibi arkadaşlarınız ile de oynamanız mümkün. Yaz tatilinin bitimine az bir zaman kalan şu günlerde arkadaşlarla toplanıp tatilin tadını çıkartmak için hiç de fena bir fırsat değil.

Farklı çağlardan ve farklı özelliklere sahip savaşçıları kontrol edebildiğimiz bu üçüncü şahıs aksiyon oyununa 20 Ağustos – 29 Ağustos tarihleri arasında sahip olabilirsiniz. Oyunu bir kez kütüphanenize eklediğinizde daima sizde kalacağını da hatırlatalım ve nasıl sahip olabileceğinize geçelim.
for honor

Nasıl Sahip Olurum?

Oyuna sahip olmak için öncelikle bir Uplay hesabına ihtiyacınız olacak. Buradaki linke tıklayarak yeni bir üyelik oluşturabilirsiniz. Eğer halihazırda bir üyeliğiniz varsa hesabınıza giriş yaptıktan sonra bu linke tıklayarak oyunun sayfasına gidebilirsiniz. Sayfada yer alan ‘’PC’’ butonuna tıkladığınızda ise oyununuz kütüphanenize kalıcı olarak eklenmiş olacak.

Oyun, sinema ve teknoloji dünyasındaki tüm gelişmelerden haberdar olmak için Instagram  ve Twitter üzerinden bizleri takip edebilirsiniz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde işler çok değişti. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir Yorum

  1. The Division 2 yolda o da hazırlanıyor beleş olmaya…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.