Ev / Haberler / Mount And Blade Warband Para/Dinar Kazanma Taktiği

Mount And Blade Warband Para/Dinar Kazanma Taktiği

Valorant names

Merhabalar Oyungg ailesi, bu yazımızda Mount And Blade Warband Para/Dinar Kazanma Taktiğini anlatacağım. İyi okumalar.

Mount And Blade Warband Para/Dinar Nasıl Kazanılır?

Oyunda savaş yaparak, ticaret yaparak, köy yağmalayarak, görev tamamlayarak, toprak sahibi olup gelen vergilerden para kazanabilirsiniz.

Savaş Yaparak Dinar/Para Kazanma

Her savaş bittiğinde bir miktar nam ve dinar elde edersiniz. Edineceğiniz nam ve dinar asker sayısına bağlıdır. Çok az kişisiniz ve karşınızda büyük bir ordu var eğer zafer elde ederseniz normalden daha çok dinar ve nam kazanırsınız. Kale fethettikten sonra kale içerisinde bulunan hazineyi isterseniz derebeyleriniz arasında dağıtabilirsiniz isterseniz de hepsini kendinize alabilirsiniz ama derebeyleriyle ilişkiniz düşer.

Ticaret Yaparak Dinar/Para Kazanma

En zahmetsiz para kazanma yöntemlerinden birisi de ticaret yaparak para kazanmaktır. Mesela Praven’den 500 Dinara tereyağ alıp Tihr Şehrine 1000 Dinara satabilirsiniz. Bu yöntemle sadece seyahat ederek para kazanabilirsiniz.

Yağma Yaparak Dinar/Para Kazanma

warbandd

Bu yöntem ile çok para kazanabilirsiniz oyuna yeni başlamışken 1-2 köyü talan etseniz çok kısa sürede çok fazla gelişirsiniz. Bir köyü yağmaladıktan sonra size verilen tüm eşyaları alın ve bir şehre satın, her yağmada altı bin dinara yakın para kazanabilirsiniz.

Görev Tamamlayarak Dinar/Para Kazanma

En az para kazandıran yöntemlerden birisidir, görevleri para kazanmak için değil de ilişki geliştirmek için kullanabilirsiniz. Oyunda birçok görev bulunuyor en fazla para kazandıran görev sanırım vergi toplama görevi. Şehir ya da kalelerden topladığınız vergiyi görev aldığınız lorda verince size bir kısmını geri veriyor.

Toprak Sahibi Olarak Dinar/Para Kazanma

Warband Wallpaper

 

Bir toprağınız varsa zenginliğine göre size bir miktar vergi ödüyor, bu en kolay para kazanma yöntemlerinden birisidir. Toprak almak zordur ama aldıktan sonra para kazanmak için savaş bile yapmanıza gerek kalmıyor. Eğer çok toprak sahibi olursanız kontrol yetersizliğinden doğan vergi kaybı oluşur bunu çözmek için bu yazımıza bakabilirsiniz.

Mount And Blade Warband Para/Dinar Kazanma Taktiği bu kadardı bu yöntemleri deneyerek kolayca para kazanabilirsiniz. Bu paralarla kendinize yeni zırh ve silah alabilirsiniz.

Hakkında Zekican Aydın

Zekican Aydın, 17 yaşındayım Oyungg'de Yazar Koordinatörü ve yazarlık yapıyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.