Ev / Haberler / e-Spor Haberleri / Mustafa Sarıgül’den E-Spor Vaatleri
Valorant names

Mustafa Sarıgül’den E-Spor Vaatleri

Yerel seçimler yaklaşırken, politikacılar yine oyunlara yaklaşmaya başladı. Sıradaki durağımız ise Mustafa Sarıgül.

Tabii ki yazıda olayın siyasal boyutundan ziyade biz oyuncuları ilgilendiren kısmı ile ilgileneceğiz. Yine de Mustafa Sarıgül kimdir diye soracak arkadaşlarımız için şöyle bir tavsiyemiz olacak. Akşam haberlerini izlerseniz CHP ile tartışmalarıyla gündeme gelen, İstanbul’un Şişli Belediyesinde daha önce de Belediye Başkanlığı yapmış güçlü bir siyasal. Kendisi bir önceki yerel seçimlerde de İstanbul’un Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak CHP ile birlikte yürümüştü.

Ne yaptı Mustafa Amcamız?

Kendisi E-Sporculara yönelik birkaç vaatte bulundu, tabii konuya pek de yakın olmadığını düşünüyoruz. Fakat yine de başkan seçilir ve vaatlerini yerine getirirse kötü mü olur? Hayır. Buna karşın baktığımızda çok büyük şeylerle de çıkmadı karşımıza, malum günümüzde birçok şehrin takımı var zaten, Şişli’nin de olmuş çok mu? Yine de desteklemesi takdire değer. Altta söz konusu vaatlerde bulunduğu videoyu bıraktık.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Mustafa Sarıgül (@mustafasarigul_)’in paylaştığı bir gönderi ()

Konu üzerine konuşmuştuk

Geçtiğimiz genel seçimlerde aslında biz bu konu üzerine uzun uzun konuşmuş, düşündüklerimizi belirtmiştik. Bunu yaparken hem siyasileri eleştirmiştik, hem de takdir edilecek noktalarına değinmiştik. Bana kalırsa özellikle bu yazıyı yeniden okumanızda fayda var diyebilirim.

Eğer kurulacak olursa Şişli E-Spor ya da videoda söylendiği gibi farklı bir isimle kurulacak olan bu takıma şimdiden rekabetlerinde bol şans dileyelim.

Biz objektif kalarak haberi bitirelim. Tabii siz daha fazla habere anında ulaşmak isterseniz bizi Twitter hesabımız üzerinden takip edebilirsiniz. Konuyla ilgili düşüncelerinize de yorumlarda yer verirseniz genelde cevapsız bırakmıyoruz haberiniz olsun.

Hakkında Eran "AramdaJungle" Küçük

Buralarda bir şeyler yazıp çiziyor, Oyungg'de yönetici olarak yer alıyor, bir de Marmara Üniversitesinde Radyo, Televizyon ve Sinema okuyor. Öyle pek farklı bir yanı yok, 22 yaşında.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.