Ev / Haberler / Yeni Bir Saints Row Oyunu Yolda Olabilir!

Yeni Bir Saints Row Oyunu Yolda Olabilir!

Valorant names

Başarılı sayılabilecek açık dünyası, absürt mizah anlayışı ve aksiyonu ile çoğu oyuncunun sevdiği serilerden olan Saints Row için heyecanlandıran haberler var. Detaylar haberimizde.

Özellikle mizahı ve ipe sapa gelmez saçmalıklarla dolu hikayesi ile oynarken bizleri kahkahalara boğan oyun serisi Saints Row uzun süren bir sessizliğe gömülmüş durumdaydı. Ancak geçtiğimiz gün Deep Silver’ın Twitter üzerinden yaptığı paylaşım oyuncuları heyecanlandırdı.

Ekip resmi Twitter hesapları üzerinden yaptıkları paylaşım ile gelecek olan duyuruların oyuncuları heyecanlandıracağını, bunları kaçırmamak için ise resmi Saints Row Youtube kanalına abone olmamızı söyledi. Yaklaşmakta olan E3 fuarında yeni bir Saint Row oyunu duyurulmasına bizler neredeyse kesin gözü ile bakıyoruz.

Yakın zamanda üçüncü oyunu ile bir de Nintendo Switch platformu üzerinden oyuncularla buluşan yapım bu hamlesi ile varlığını biz oyunculara bir kez daha hatırlatmıştı. Serinin beşinci oyununun duyurusunu E3 esnasında görecek miyiz, yoksa bu hareketlilik başka şeylere mi işaret ediyor bunları zaman gösterecek.

Oyun dünyasındaki tüm gelişmelerden haberdar olmak için Instagram  ve Twitter üzerinden bizleri takip edebilirsiniz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde işler çok değişti. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.