Ev / Haberler / Oyun Haberleri / Minecraft: Story Mode Marketlerden Çekiliyor
Valorant names
Minecraft: Story Mode

Minecraft: Story Mode Marketlerden Çekiliyor

İlk olarak yaklaşık 4 yıl önce adını duyduğumuz iki sezonluk bir serinin daha sonu geliyor. Bu haziran ayının sonlarında Minecraft: Story Mode Season 1 ve Season 2 artık marketlerde yerini almıyor olacak.

Minecraft: Story Mode

Açıklama Resmi Minecraft İnternet Sitesi Üzerinden Yapıldı

“Önemli Bilgilendirme” olarak geçen başlıkta oyuna verilen desteğin kesileceğine vurgu yapılmış ve piyasadan çekilme tarihi belirtilmiş durumda. 25 Haziran 2019 tarihinde marketlerden kalkacak oyunu eğer satın aldıysanız hemen indirmeniz gerektiği de özellikle belirtiliyor. Yazının tamamına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Çok iyi inceleme puanlarına sahip olmayı başaramayan oyunun artık çok büyük destek görmeyeceği de tahmin edilebilirdi. Ancak böyle bir geri adım atılması da pek fazla şaşırtmıyor. Nedeni ise dağıtımcı firma Telltale Games‘in kapanmış olması.

Telltale Games

Çok Önemli Bir Şirketin Sonu

Şirket tam olarak kapatılmadan önce 25 kişilik bir ekiple The Walking Dead serisinin son sezonunu tamamladı. Böylece interaktif film tadında oyunlar yapan başarılı bir şirketin daha sonu gelmiş oldu. Umuyoruz ki diğer firmalar ve oyunlar da bu olaydan nasibini almaz.

Hakkında Heval Deniz Kaya

Gençliğinin baharında, biraz öğrenci, biraz müzisyen, azıcık da oyuncu. 17 yaşında, Oyungg'de yazar...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.