Ev / Haberler / Journey Artık iOS Platformunda Oynanabilecek

Journey Artık iOS Platformunda Oynanabilecek

Valorant names

2012’de PlayStation 3 özel oyunu olarak çıkarılan ve ilerleyen yıllarda PlayStation 4 ve PC platformlarında da oynanabilir hale gelen Journey, artık iOS temelli cihazlarda da oynanabilecek.

Journey, 2012’de piyasaya sürülmüş ve PlayStation 3 kullanıcılarına sunulmuştu. Oyun ne yazık ki ilk çıktığı zaman yüksek satış rakamlarına ulaşamamış, dolayısıyla geliştirici şirketin iflasına sebep olmuştu. Kendine özgü tasarımı, büyüleyici atmosferi ve sanatsal yönüyle bilinirliğini yavaş yavaş arttırdı. Bunların sayesinde hem oyun dünyasında çeşitli ödüllere layık görüldü, hem de büyük bir oyuncu kitlesi topladı.

Halihazırda PlayStation 3-4 ve bilgisayar üzerinde oynanabilen oyun, hiçbir duyuru yapılmadan iOS tabanlı cihazlar üzerinden de oynanabilir hale geldi. Oyun şu anda AppStore üzerinden 34,99 TL karşılığında indirilebilir durumda. Özellikle Journey sevenler ve oyunu istediği yerde oynamak isteyenler için bu büyük bir fırsat. Fakat oyunu oynamak için telefonunuzda 1,1 GB boş alan olduğundan ve telefonunuzun iOS sürümünün 12.2 veya üstü olduğundan emin olmanız gerekiyor. Bu bağlantıya tıklayarak oyunun Journey iOS sürümünün AppStore sayfasına gidebilirsiniz.

Oyunun Android tabanlı cihazlara çıkıp çıkmayacağı ise henüz belli değil. Fakat oyunun iOS’a ansızın geldiğini düşünürsek, Android’e çıkması için de bir ihtimal var demektir.

Dizi, sinema ve oyun dünyasındaki tüm gelişmelerden haberdar olmak için Instagram ve Twitter üzerinden bizleri takip edebilirsiniz. Herkese iyi oyunlar!

Hakkında Onat ÇAKALCI

Yeni şeyler tüketmeyi ve bunları çevremdekilerle paylaşmayı severim. Tıpkı burada yapmaya çalıştığım gibi gibi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.