Ev / Haberler / Tomb Raider’ın Yeni Oyunundan Fragman Geldi!

Tomb Raider’ın Yeni Oyunundan Fragman Geldi!

Valorant names

Son zamanlarda çıkacak olan filmi sayesinde popülaritesini artırmış olan efsane seri Tomb Raider’ın ikinci filmi çoğumuzun bildiği üzere yarın çıkıyor. Fragmanını izleyince bile oyunla uyumlu ve güzel olduğunu söyleyebileceğimiz filmin yanında bir de yeni oyundan haberler geliyor. Shadow of the Tomb Raider’ın ilk trailerı yayınlandı!

Shadow of the Tomb Raider

Sabah saatlerinde sızdırılan, sonraysa resmi kanaldan yayınlanan fragman oyunun gerçek oynanışını içermese de oyunun son iki oyun gibi aksiyona dayalı olacağını gösteriyor. Daha önce de internette gezinen dedikodulardan öğrendiğimiz bilgiler de böylece doğrulanmış oldu. Yeni oyunun isminin Shadow of the Tomb Raider olacağını söyleyen kaynaklar yanılmadılar.

Sözü fazla uzatmadan sizi oyunun fragmanıyla baş başa bırakmak istiyorum. Bunun ardından filmin fragmanını da inceleyebiliriz.


Oyunun trailerı şu anlık oyunun çıkış tarihi ve oynanabilecek platformlar dışında fazla önemli bir bilgi içermiyor. 14 Eylül 2018’de tam olarak erişime açılacak olan Shadow of the Tomb Raider, XBOX One, PS4 ve PC platformlarında oynanılabilecek.

Oyunun sitesinde oyunun tam fragmanının yayınlanacağı tarih 17 Nisan için geri sayım ve pazartesi günü gelecek olan yapboz için bir buton var. Buna ek olarak Steam dışındaki platformlar için ön sipariş imkanı mevcut.

Tomb Raider (2018)

İlk Tomb Raider filmi karşımıza 2001, ikincisi ise 2003 yılında çıkmıştı. Önümüzdeki gün vizyona girecek olan filmden farklı olarak bu filmler oyun serisine paralel ilerlemiyordu. 15 yıl aradan sonra gelen filmin fragmanı ise oldukça iddialı. Filmin net bir biçimde oyun serisinin izinden gideceğinin de sinyallerini veriyor. Fragmanda oyuna ek olarak Trinity‘nin küresel bir soykırım yapmayı amaçladığı belirtiliyor, film de büyük ihtimalle Lara’nın bununla mücadelesi hakkında olacak. Şahsen kesinlikle gitmeyi düşünüyorum, çıktığı gün direkt incelemesini yazacağımız bu filme sizin de gitmenizi öneriyorum. 🙂 Lafı fazla uzatmadan fragmana geçelim.

Sizce oyun ve film, kendilerinden beklenen başarıyı gösterebilecek mi? Düşüncelerinizi yorumlarda belirtmekten çekinmeyin, hepinize iyi türbe yağmalamalar!

 

Hakkında Efe Eren GENÇ

Trabzon'da doğup büyümüş, oyun merakı babasının internet kafesinde başlamış, aranızdan biri. Boğaziçi Üniversitesi'nde Dilbilim okuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.