Ev / Haberler / Fallout 76 Resmi Olarak Duyuruldu

Fallout 76 Resmi Olarak Duyuruldu

Valorant names

Yaklaşık 24 saat önce Fallout ve The Elder Scrolls serilerinin yaratıcısı olan Bethesda, Twitter hesabı üzerinden oyuncuların akılını karıştıran bir görsel yayınladı. Yayınlanan görselle birlikte başlayan 24 saatlik bir Twitch canlı yayını yapılacak büyük bir duyurunun habercisiydi. Daha önceden bu yazımızda yeni bir Fallout oyunu ihtimalinden söz etmiştik.

Bethesda’nın Twitter üzerinden yayınladığı görsel

Twitch üzerinden yapılan 24 saatlik yayının sonunda, geçtiğimiz saat içerisinde yeni Fallout oyunu 1,5 dakika uzunluğunda bir teaser ile duyruldu. Yeni oyunun adı “Fallout 76” olarak karşımıza çıkıyor.

Video temiz ve bakımlı gözüken bir Vault içinden görüntülerden oluşuyor. Oyunumuz ismini bu Vault’un adından almış olacak ki videoda gözüken tek karakterimizin üstünde bir adet Vault 76 kıyafeti var. Ayrıca Vault’un içinde bir parti havası var. Etrafta balonlar ve dekorasyonlar asılı. “Reclamation Day” yazan bir pankart görebiliyoruz. Şimdilik bu partinin tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyoruz.

Vault 76, iyi korunmuş vaultlardan biri.

Her zamanki gibi güvenilir Pip-Boy‘umuzu yanımızda göreceğiz. Fakat şimdilik herhangi bir silah hakkında bir bilgimiz yok.

Bazı söylentiler oyunun çok-oyunculu olduğunu söylemekte. Bu bilginin doğrulu hakkında henüz bir açıklama yapılmış değil.

“10 Haziran’da Görüşmek Üzere”

Basına yapılan açıklamada Bethesda, oyunun Playstation 4, Xbox One ve Windows PC için çıkarılacağını onaylarken oyun hakkında başka herhangi bir detay vermekten kaçındı. Twitter üzerinden yaptığı açıklamada oyun hakkında bir çok sorunun 10 Haziran’da yani Bethesda’nın E3 konferansında yanıtlanacağını belirtti.

Siz yeni Fallout oyunu için heyecanlı mısınız? Buradan Facebook grubumuza gelip heyecanınızı bizlerle ve bir çok oyuncuyla paylaşabilirsiniz. Aşağıdan ise FALLOUT 76’nın resmi teaser’ını izleyebilirsiniz. İyi Seyirler!

 

Hakkında Kayra Tokgöz

Doğduğundan beri elinden bilgisayarı bırakamış bir insan evladı. Bırakmaya da çok niyeti yok.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.