Ev / Haberler / The Witcher Dizisinin Oyuncu Kadrosu Belli Oldu!
Valorant names

The Witcher Dizisinin Oyuncu Kadrosu Belli Oldu!

The Witcher’ın Oyuncuları Belli Oldu!

Son yılların en çok okunan fantastik eserlerinden The Witcher serisinin dizi uyarlamasında oynayacak aktör ve aktrisler belli oldu. The Witcher dizisindeki birçok karaktere kimler can verecek?

  • Cintra Prensesi Ciri, Freya Allan (The War of the Worlds, Into The Badlands) tarafından canlandırılacak. Cintra hükümdarlığının diğer karakterleri olan Kraliçe Calanthe’yi canlandıran isim Jodi May (Game of Thrones, Genius), şövalye Eist’i canlandıracak isim Björn Hlynur Haraldsson (Fortitude) ve rahip Mousesack’i canlandıracak isim de Adam Levy (Knightfall, Snatch) olacak.

 

  • Büyücü Yennefer rolünde Anya Chalotra’yı (The ABC Murders, Wanderlust) izleyeceğiz. Aretuza’daki büyülü akademinin başında olan Tissaia ise MyAnna Buring (Ripper Street, Kill List) tarafından canlandırılacak. Fringilla ve Sabrina rollerinde karşımıza çıkacak isimler ise Mimi Ndiweni (Black Earth Rising) ve Therica Wilson-Read (Profile). Princess Renfri’yi ekranlara taşıyacak isim de Millie Brady (The Last Kingdom, Teen Spirit) olarak açıklandı.

 

  • The Witcher’ın başrolündeki Geralt of Rivia olarak izleyeceğimiz isim, Görevimiz Tehlike – Fallout ve Justice League gibi filmlerden tanıdığımız Henry Cavill. Oyuncu kadrosundaki geri kalan isimler de ilerleyen günlerde seyirciler ile paylaşılacak.

Dizinin prodüktörü olan Lauren Schmidt Hissrich daha önce Marvel’s Daredevil, Marvel’s The Defenders, Umbrella Academy gibi yapımlarda görev almıştı. The Witcher dizisinin oyuncu kadrosunun açıklanmasıyla birlikte şu sözleri söyledi:

The Witcher’ın oyuncu kadrosunu belirlemek hiç şüphesiz kariyerimdeki en büyük işlerden biriydi; aynı zamanda da en heyecan verici olandı. Böylesine mükemmel isimlerin, bu kadar ikonik ve sevilen karakterleri ekranda canlandırmaları için ve bu özel hikayeleri izleyicilerle paylaşmaları için sabırsızlanıyorum.

 

The Witcher Dizisi Hakkında

The Witcher Netflix uyarlamasının ilk dört bölümünün yönetmenleri Alik Sakharov, Alex Garica Lopez ve Charlotte Brändström olacak. Alik Sakharov daha önce House of Cards ve Game of Thrones gibi büyük yapımlarda görev almıştı. Alex Garcia Lopez, Marvel’s Luke Cage‘de yönetmen koltuğundaydı. Charlotte Brändström ise Outlander, Counterpart ve Disparue gibi yapımların yönetmenliğini üstlenmişti.

Ciri karakterinin kitapta ve diğer uyarlamalarda beyaz olarak tasvir edilmesine rağmen, siyahi bir oyuncu tarafından canlandırılacağı tartışmalara yol açmıştı. Oyuncu kadrosunun açıklanmasıyla bu tartışmalar da bir son buldu. The Witcher dizisi için Ciri karakterinin daha önce The War of The Worlds ve Into The Badlands gibi yapımlarda yer almış Freya Allan tarafından canlandırılacağı belli oldu.

Daha önce Belçim Bilgin‘in Yennefer karakterini canlandırmak istediğine dair videolar izlemiş ve Reddit gibi platformlarda bunları tartışıldığını görmüştük.  Kadronun açıklanmasıyla birlikte Anya Chalotra’nın Yennefer’a can vereceği belli oldu.

Dizinin çıkış tarihi Netflix’in sitesinde 2019 olarak belirtilmiş.

 

The Witcher Hakkında

En çok satan fantastik edebiyat serilerinden The Witcher serisi yedi kitaptan oluşuyor. Polonyalı oyun firması CD Projekt Red‘in uyarlamaları da tüm zamanların en çok satan RPG oyunları listesine girdi. Öyle ki, dizisinin baş rolü olan Henry Cavill(Justice League(Superman)), The Witcher 3: The Wild Hunt oyununu oynamış ve çok sevmiş; bunun için The Witcher dizisi bünyesinde Geralt of Rivia karakterini canlandırmak istediğini belirtmişti. Dünyada ses getiren The Witcher serisi, para karşılığında canavar avlayan, hayatı ve içinde bulunduğu dünyayı sorgulayan bir yaratık avcısının kader öyküsünü anlatıyor. Hiçbir şeyin tam olarak siyah ya da beyaz olmadığı The Witcher dünyasında her şey grinin tonlarından ibaret. The Witcher kader ve aile hakkında bir öykü. Karakterimiz Geralt of Rivia, bu öyküde kaderin karşısına çıkardığı güçlü bir büyücü ve tehlikeli bir sır saklayan bir prenses ile Continent’te yollarını bulmaya çalışıyorlar.

Netflix Hakkında

Netflix, 190’dan fazla ülkede 130 milyon üyesinin farklı türlerde ve dillerde diziler, belgeseller ve sinema filmleri izlediği dünyanın lider internet eğlence hizmetidir. Üyeler yayınları istedikleri kadar, istedikleri zaman, istedikleri yerde, internete bağlı tüm ekranlarda izleyebilirler. Yayınların tamamını reklamsız olarak ve herhangi bir taahhütte bulunmadan oynatabilir, durdurabilir ve daha sonra izlemeye devam edebilirler.

 

Teknoloji, oyun, kitap, film ve dizi dünyasındaki tüm gelişmelerden haberdar olmak için Facebook grubumuza katılabilir, birbirinden eğlenceli içerikler için Instagram hesabımızı takip edebilirsiniz

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Edebiyat, sinema ve oyun dünyası ile ilgilenen genç bir lise öğrencisidir. Oyungg'yi çok seviyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.