Ev / Haberler / Mortal Kombat 11 İçin Gelen Nightwolf’tan İlk Video Geldi

Mortal Kombat 11 İçin Gelen Nightwolf’tan İlk Video Geldi

Valorant names

Mortal Kombat 11, güncellemeleriyle gündemden inmiyor. Güncellemelerden biri olan Nightwolf için ilk video geldi. Yayınlanan video hakkındaki detaylar haberimizde.

Mortal Kombat X için gelen DLC paketleri aynı şekilde Mortal Kombat 11 için de geleceğini önceki haberlerimizde belirtmiştik. Shang Tsung’dan sonra videosu yayınlanan karakter Nightwolf oldu. Serinin yönetmeni olan Ed Boon, Twitter üzerinden yayınladığı teaser videosunda Nightwolf’un zafer pozunu yaparken görüyoruz. Kendisini en son dokuzuncu oyunda gördüğümüz Nightwolf, hikayede yer almasa da oyun esnasında bize keyifli bir oynanış sunacağını umut ediyoruz. Nightwolf’un ne zaman geleceğini ve fiyatının ne kadar olacağını henüz bilmiyoruz.

Nightwolf Kimdir?

Bu kısımda spoiler vardır. Nightwolf, Raiden ve ekibinin yanında olan bir Kızılderilidir. Kendisi yanan baltası ve yeşil yayıyla ünlüdür. Yüce Tanrılarla iletişime geçip onlardan yıldırım ile güç alır. En ünlü fatality hareketi ise rakibinin üzerine mavi bir ışık düşürüp yakmak. Kendisi Sindel’i öldürmek için kendini feda etmiştir. Fakat Quan Chi kendisini ve Sindel’i tekrardan diriltip kendi ordusuna katmıştır.

Oyun dünyasındaki tüm gelişmelerden haberdar olmak için Instagram  ve Twitter üzerinden bizleri takip edebilirsiniz.

Hakkında Harun Refik Çiftçi

2.5 yaşından beri Vice City sokaklarında geziyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.